Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Mühendislik ve Mimarlık Fakültemiz'in Spor Turnuvaları Tamamlandı

Mühendislik ve Mimarlık Fakültemizde 2021 – 2022 Eğitim – Öğretim Yılı Güz Döneminde sportif turnuvalar düzenlendi. Futbol, Masa tenisi, Satranç ve langırt kategorilerinde düzenlenen turnuvalar keyifli ve çekişmeli mücadelelere sahne oldu.

İlk olarak MMF'de 17 Kasım 2021 tarihinde puanlama usulüyle Satranç turnuvası gerçekleştirildi. Tüm maçlarını kazanan İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencimiz İsmail Çelik bu turnuvada şampiyon oldu.

Daha sonra 22 – 25 Aralık 2021 tarihleri arasında Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi. Turnuvada erkeklerde İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencimiz Ertuğrul Sarıgül, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencimiz İlyas İzzetov'u 2-0'lık setlerle mağlup ederek şampiyon oldu. Kızlarda ise tüm maçlarını kazanan Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencimiz Filiz Turan şampiyon oldu.

Langırt Turnuvası ise 24 ve 25 Kasım tarihlerinde oynanan maçlarla tamamlandı. Turnuva iki kişiden oluşan takımların müsabakası şeklinde gerçekleşti. Turnuva sonunda şampiyon Muhammed Hacı İbrahim - Omar Ismael çiftini yenen Anas Abbas - Muhammed Hafez çifti oldu. Turnuvada üçüncü ise Saeed Qari Sadullah - Güney Tahiroğlu çiftini yenen Hassan Nasser - Mohammad Albarjas çifti oldu.

06 Kasım – 26 Kasım 2021 tarihleri arasında oynanan MMF Güz Dönemi Futbol Turnuvasında ise 24 maç oynandı. Turnuva 26 Kasım 2021 tarihinde oynanan final maçıyla sona erdi. Final maçında İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden oluşan Agrega takımına karşı 6-1'lik skorla galip gelen Elektrik ve Elektronik Mühendisliği ile Makine Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden oluşan Şah - Mat takımı şampiyon oldu.

Turnuvaya katılan takımlarımıza, öğrencilerimize, hakemlerimize ve akademisyenlerimize teşekkür eder, şampiyon öğrencilerimizi ve takımları tebrik ederiz.

futbol1

futbol3

langirt1

langirt2

langirt3

masa tenisi1

masa tenisi2

satranc1

satranc4